O mnie

Witam Państwa,
Przygodę z psychoterapią uzależnień rozpoczęłam w 1999roku -pracą w Ośrodku Terapii Uzależnień w Tczewie. Po trzech latach przeniosłam się do Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej gdzie stworzyłam Punkt Konsultacyjny ds. uzależnień dla podopiecznych. Równocześnie pracowałam w PZP z pacjentami uzależnionymi i współuzależnionymi, współprowadziłam również grupy terapii pogłębionej oraz grupy DDA w Wojewódzkim Ośrodku Terapii Uzależnień i Współuzależnienia w Gdańsku.
Przez rok pracowałam również na Oddziale Stacjonarnym w Szpitalu dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Gdańsku.
W 2006 roku utworzyłyśmy wraz z koleżankami i dyrektorem Domu Dziecka Centrum Interwencji Kryzysowej w Tczewie gdzie pracowałam aż do reorganizacji.
W chwili obecnej nadal pracuję w PZP – Poradnia Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia, jestem członkiem Gminnej Komisji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych w Tczewie oraz prowadzę grupę dla osób współuzależnionych w Pszczółkach.
Ukończyłam Studium Terapii Uzależnień w Warszawie gdzie otrzymałam Certyfikat Instruktora Uzależnień uprawniający do prowadzenia terapii. Ukończyłam również następujące szkolenia:
– “Szkolenie dla mediatorów sądowych”
– “Terapia krótkoterminowa skoncentrowana na rozwiązaniu”
– “Interwencja Kryzysowa wobec osób doznających przemocy domowej”
– “Profilaktyka zaburzeń zdrowia psychicznego u ofiar i świadków zdarzeń traumatycznych”
– “Profilaktyka Uzależnień i zakażeń HIV/AIDS”.

Leczone choroby

Edukacja

• Studium Terapii Uzależnień w Warszawie gdzie otrzymałam Certyfikat Instruktora Uzależnień uprawniający do prowadzenia terapii.
  • Podyplomowa Szkoła Psychoterapii Poznawczo – Behawioralnej Uniwersytetu SWPS (w trakcie)
  • szkolenie nauczycielskie Breathworks Mindfulness

Umów wizytę online