Dorota Synak

Psycholog diagnosta, terapeuta krótkoterminowy, psycholog ze specjalnością seksuologiczną. Obecnie pracuję m.in. w Pomorskim Centrum Psychiatrii w Gdańsku, oraz w Szpitalu w Lęborku na Odziale Psychiatrycznym. Przyjmuje prywatnie w Gdańsku.
Adam Hajdukiewicz

Hipnozą zainteresowałem się, kiedy poszukiwałem metod na zbadanie granic możliwości umysłu. Każdy człowiek posiada w sobie gigantyczny potencjał, który dzięki hipnozie może zostać uwolniony oraz ukierunkowany. Moja praca tą techniką pokazała, że hipnoza jest nie tylko doskonałą metodą rozwoju osobistego i “duchowego” ale też niezwykle skuteczną metodą terapeutyczną.
Mateusz Kawka

Jestem lekarzem, ukończyłem studia medyczne na Wydziale Lekarskim Collegium Medicum Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu. Doświadczenie zawodowe zdobywałem między innymi w Wojewódzkim Szpitalu dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Świeciu oraz w Klinice Psychiatrii Dorosłych
Olivia Strandberg

Ukończyłam studia na Wydziale Lekarskim Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego. Jestem w trakcie szkolenia specjalizacyjnego z psychiatrii dorosłych w Klinice Psychiatrii Dorosłych Uniwersyteckiego Centrum Klinicznego w Gdańsku. Decyzję o wyborze specjalizacji podjęłam już przed rozpoczęciem studiów.
Alicja Dywel

Jestem lekarzem, absolwentem Wydziału Lekarskiego Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego. Obecnie pracuję w Klinice Psychiatrii Dorosłych UCK w Gdańsku, gdzie odbywam szkolenie specjalizacyjne w zakresie psychiatrii.
Patrycja Przybyła

Nazywam się Patrycja Przybyła, jestem psychologiem, certyfikowanym psychoterapeutą poznawczo – behawioralnym oraz interwentem kryzysowym. Od lat jestem związana z Ośrodkiem Interwencji Kryzysowej w Gdyni. Współpracuję również z firmą Kobieta i Rozwód, w której prowadzę konsultacje i psychoterapię w kryzysie około rozwodowym. Prowadzę konsultację oraz psychoterapię osób dorosłych, par i młodzieży. Swoją pracę poddaje systematycznej superwizji. Pomagam budować i pogłębiać relacje z samym sobą, innymi ludźmi i światem. Wspieram w trudnych momentach życiowych i kryzysach.
Lucyna Lau

Ukończyłam 4 letnie psychoterapeutyczne studia i zdałam egzamin na psychoterapeutę poznawczo-behawioralnego przy Uniwersytecie SWPS w Sopocie. Jestem również absolwentką studiów magisterskich z psychologii na SWPS w Sopocie. Po studiach wyróżniono mnie zapraszając mnie do czynnego uczestnictwa w XXXV Zjeździe Naukowym Polskiego Towarzystwa Psychologicznego, na którym prezentowałam wyniki badań swojej pracy magisterskiej.
Wojciech Pączek

Ukończyłem studia medyczne na Wydziale Lekarskim Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego w 2010. Po odbyciu stażu podyplomowego w 2011r podjąłem specjalizację z zakresu psychiatrii, którą realizowałem w Klinice Psychiatrii Dorosłych Uniwersyteckiego Centrum Klinicznego w Gdańsku.
Dominika Mrozek

Jestem psychologiem klinicznym, psychoterapeutą obecnie w trakcie czteroletniego szkolenia w psychoterapii poznawczo-behawioralnej CBT w Sopocie. Ukończyłam studia podyplomowe z psychologii klinicznej na Gdańskim Uniwersytecie Medycznym.
Agata Milik

Towarzyszę na drodze do poszerzenia świadomości i rozumienia siebie, swoich emocji, myśli i schematów zachowań. Pomagam budować i pogłębiać relacje z samym sobą, innymi ludźmi i światem. Wspieram w trudnych momentach życiowych i kryzysach.
Magdalena Długołęcka

Oferuję pomoc psychologiczną, psychoterapię w nurcie poznawczo-behawioralnym oraz grupowe treningi Mindfulness. Doświadczenie kliniczne zdobywałam w Pomorskim Centrum Toksykologii, Centrum Praw Kobiet, Centrum Interwencji Kryzysowej, Hospicjum im. Dutkiewicza oraz Wojewódzkim Szpitalu Psychiatrycznym.
Natalia Bodo-Rychert

Psychiatria jest dla mnie pasją i drogą do pomocy innym, realizuję się w szukaniu rozwiązań ze skomplikowanych sytuacji życiowych. Zależy mi na zbudowaniu profesjonalnej relacji opartej na otwartości i zaufaniu. Dzięki niej zrozumieć można cały kontekst choroby i zastosować odpowiednie leczenie. Diagnozuję i leczę swoich pacjentów za pomocą najnowszych metod z zakresu farmakoterapii. Do każdego pacjenta podchodzę indywidualnie i cenię szczerość.
Natalia Piskorska

Jestem lekarzem, obecnie pracuję w Klinice Psychiatrii Dorosłych UCK w Gdańsku, gdzie odbywam szkolenie specjalizacyjne w zakresie psychiatrii. W 2018 roku rozpoczęłam studia doktoranckie na Wydziale Lekarskim Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego. Zajmuję się diagnostyką i leczeniem chorób i zaburzeń psychicznych u osób dorosłych.